Fjärrvärme – Smarta och trygga värmeleveranser!

Varför fjärrvärme?

Fjärrvärmen har extremt hög driftsäkerhet. Den sköter sig själv och kräver ytterst lite underhåll, du får därmed helt enkelt tid över till annat.

Pris på fjärrvärme

Bland de länsta fjärrvärmepriserna i Sverige och kostnaden för uppvärmning blir därför mycket prisvärd.

Vill du ansluta?

Vi utför allt arbete med att ansluta er villa till fjärrvärme samt leverera, installera och driftsätta fjärrvärmecentralen.

Service

Vid problem med din fjärrvärmeanläggning är ni välkomna att kontakta oss för rådgivning vardagar 7:00-16:00. 

Fjärrvärme – Smart helt enkelt!

Välj ett värmesystem till din fastighet med hög driftsäkerhet, obegränsat med varmvatten och även med låga underhållskostnader.

Fjärrvärme är en trygg och bekväm uppvärmningsform som ger jämn och behaglig värme året om. Fjärrvärme passar allt från villor samt mindre lokaler men även till flerfamiljshus och större fastigheter. Vi producerar samt levererar fjärrvärme till nöjda kunder inom Stenungsunds tätort. Vår fjärrvärme är konkurrenskraftig och tål därför att jämföras!

Smart fjärrvärme? Vår fjärrvärme produceras av restvärme från Borealis Polyeten och Perstorp Oxo, vilket innebär att energi som annars hade gått förlorad genom utsläpp till vatten och luft istället används till värme­produktion. När vi ansluter villor och större fastigheter ersätter fjärrvärmen andra energislag, till exempel el som istället kan användas till annat i energisystemet. Genom valet av fjärrvärme bidrar du till en bättre miljö i Stenungsund, sparar på jordens resurser och använder energin på rätt sätt – det är riktigt smart!

Kontakta oss

Vill du veta mer om fjärrvärme, vill du ansluta till fjärrvärmen eller undrar du över något som rör din fjärrvärmeanläggning?

Skicka din fråga eller intresseanmälan till oss så hjälper vi dig!

Vad tycker våra kunder?

Flera fastigheter med fjärrvärme från Stenungsunds Energi. Under dessa år har det fungerat mycket bra.

Fjärrvärmekund sedan många år, även med serviceavtal.

★★★★★

Vi har bott i huset sedan 2010, då det var nybyggt med fjärrvärme indraget. Så vi har både fjärrvärme och poolvärme från Stenungsunds Energi.

Villakund med fjärrvärme som även installerat poolvärme.

★★★★★

Det är totalt bekymmersfritt! Finns hög kapacitet, går alltid snabbt att få värme. Det är oerhört smidigt och är aldrig några problem eller driftstopp.

Stenfast har varit kund hos oss i många år.

★★★★★