Nu är det skön sommartid och vi vill skicka en sommarhälsning till våra fina kunder, samarbetspartners och personal.

Tillsammans skapar vi med hjälp av fjärrvärmen ett livskraftigt Stenungsund. Vi tar tillvara på industriell restvärme och använder den för att värma ortens fastigheter – allt från mindre villor till stora lägenhetshus, skolor, idrottshallar och företagslokaler. Det är miljösmart, tryggt och prisvärt!

Vill du ha varmt badvatten i poolen rekommenderar vi dig att läsa mer om vår poolvärme, som är ett smidigt och effektfullt uppvärmningssystem.

Under pandemin har vi minskat vår fysiska kundkontakt och minskat hembesöken. Det är så klart tråkigt, men det har gjort att vi klarat oss bra från smitta så här långt. Vi vill tacka er för förståelse och ett gott samarbete.

Nu i semestertider har vi något mindre bemanning men det går alltid att få tag i oss. Ring 0303-73 10 00, maila info@stenungsundsenergi.se eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan om du har frågor eller vill ha hjälp med din fjärrvärmeanläggning.

Passa på att njuta av den svenska sommaren. Gör utflykter i vår härliga närmiljö, mumsa på närodlade grönsaker, bär och frukt, upplev naturen, strosa längs havet och var nöjd över hur fint vi bor i Stenungsund!