Vi välkomnar våra nya villakunder

nov 28, 2023 | Övrigt

I våras berättade vi om vår villasatsning i Kyrkenorum och vi kan nu välkomna dem som våra nya villakunder. Alla husen i projektet är anslutna och får driftsäker fjärrvärme av oss. Under sommaren pågick utbyggnaden av fjärrvärmenätet i marken och nyligen slutfördes det sista jobbet inne hos kund. Det har varit många arbetare inblandade och vi vill passa på att tacka dem och även de boende i området som fått stå ut med maskiner och uppgrävda gator.

Fjärrvärmen ersätter bland annat uppvärmningssystem som pannor för träpellets och direktverkande el. Fjärrvärmen minskar utsläpp till luft och frisläpper alltså el och andra bränslen som kan användas där det behövs mer. Det är resurssmart för energisystemet!

Är du intresserad av fjärrvärme till din villa eller större fastighet? Vi tar gärna emot frågor och tittar på möjligheten att ansluta er villa till fjärrvärme. Om fjärrvärmeledningar redan ligger i gatan finns stora möjligheter till att ansluta fler fastigheter. Här finns info om fjärrvärme, hur det går till att ansluta till fjärrvärme samt priser för fjärrvärme.

Kontakta oss om du har frågor via kontaktformuläret här på hemsidan, via e-post info@stenungsundsenergi.se eller telefon 0303-73 10 00.

Inläggsarkivet