Vi önskar God Jul & Gott Nytt År!

dec 23, 2020 | Övrigt

Vi vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Det är ett annorlunda år vi lämnar bakom oss, med stora utmaningar för alla. Vi vill tacka våra kunder och samarbetspartners för goda samarbeten – tillsammans har vi lyckats hålla smittan på avstånd utan påverkan på vår fjärrvärmeleverans. Vi tar ansvar, fortsätter kämpa och tar hand om varandra.

Det finns ett stort intresse för fjärrvärme i Stenungsund och det gläder oss att kunna ansluta fler, både villakunder och större fastigheter. Året har bjudit på många projekt och nyanslutningar. Flerbostadshusen på Solgårdsterassen är nu anslutna och värms med fjärrvärme för ett bra klimat under tiden husen byggs färdigt, men även för trygg och klimatsmart uppvärmning i fortsättningen. Flera större fastigheter med varierande verksamheter har anslutits till fjärrvärmen och området i norra Strandnorum med ett fyrtiotal villor börjar bli klart.

Några villor har även installerat poolväxlare som värmer upp poolvattnet med hjälp av fjärrvärme, det vi kallar poolvärme. Det är ett smart sätt att få nytta av restvärmen från industrierna även under den varma delen av året. Har du pool eller funderar på att skaffa det finns det mer info om vår poolvärme här.

Vi har behållit vårt låga pris för fjärrvärme och har därför klättrat i listan om bästa pris i landet – nu på en hedrande 3:e plats! Här kan du läsa mer om det. Vi behåller samma låga fjärrvärmepris även nästa år.

Trots många utmaningar under året ser vi ut att göra ett bra resultat och står fortsatt starka inför framtiden. Vi har en hållbar produkt och många nöjda och trygga kunder. Nu tar vi oss an 2021!

Inläggsarkivet