Service

Ni som fastighetsägare ansvarar för värmeanläggningen i ert hus, att den sköts och ses efter för att fungera som den ska.

Vid problem med din fjärrvärmeanläggning är ni välkomna att kontakta oss för rådgivning vardagar 7:00-16:00. Vill du vara säker på att snabbt få hjälp övrig tid rekommenderar vi att teckna ett serviceavtal med oss annars hänvisar vi till lokala vvs-firmor.

 

Vår prislista

Framkörningskostnad 260 kr
Timpris vardagar 7:00 – 16:00 583 kr
Timpris vardagar 16:00 – 18:00 856 kr
Timpris övrig tid 1106 kr

Timpris faktureras i hel- och halvtimmar.

Ni som tecknat serviceavtal har 15 % rabatt på gällande prislista för både arbetskostnad och reservdelar till er fjärrvärmeanläggning.

Serviceavtal – trygg och bekymmersfri värme!

Vill du slippa tänka på underhåll och tillsyn av din fjärrvärmecentral och få tid över till roligare saker? Vi erbjuder er att teckna ett serviceavtal för extra trygghet och bekymmersfrihet.

Ni som fastighetsägare ansvarar för värmeanläggningen i ert hus, att den sköts och ses efter för att fungera som den ska. Om ni vill ha professionell hjälp med tillsynen av fjärrvärmeanläggningen kan ni teckna ett serviceavtal med oss.

I avtalet ingår:

  • Årlig översyn av anläggningen.
  • Kontroll av säkerhetsventiler, pumpar, statiskt tryck i värmesystemet samt kontroll av temperaturer och termometrar.
  • Okulär kontroll av fjärrvärmecentralen och funktionskontroll av reglerutrustningen.
  • Skriftligt protokoll från funktionskontrollen.
  • Jourberedskap.
  • Fri telefonrådgivning vardagar 07.00-16.00.
  • 15 % rabatt på eventuella arbetskostnader och reservdelar.

Genom kontinuerlig kontroll och förebyggande av oförutsedda fel får du en vältrimmad anläggning. Förutom tillsyn av anläggningen plus jourberedskap året runt ger serviceavtalet rabatt på arbetskostnad och reservdelar och kan sänka era värmekostnader.

 

Villor 960 kr/år
Övriga kunder 1500 kr/år