Stenungsunds Energi önskar God Jul & Gott Nytt År!

dec 20, 2018 | Övrigt

Vi vill önska alla kunder, samarbetspartners och intressenter en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi lämnar ett fint år bakom oss med många genomförda projekt, flera engagemang och trevliga relationer med kunder och samarbetspartners. Det finns ett stort intresse för fjärrvärme i Stenungsund och det gläder oss att kunna ansluta fler, både villakunder och större fastigheter.

Vi har tidigare berättat om vårt projekt som binder samman vårt nät för ökad leveranssäkerhet, flexiblare styrning och möjliggörande av fler anslutningar. Det är rundmatningen vid Nösnäs vilket fick ett lyckat avslut nu i höst. Läs gärna mer om det här.

Samtidigt har vårt nät byggts ut både i nordöstlig riktning i Munkerödsområdet och i sydlig riktning runt Hallerna och Strandnorum. Läs mer om villaprojektet i Strandnorum här.

Vårt miljöarbete genomsyrar verksamheten och vi är Miljödiplomerade enligt kraven i Svensk Miljöbas. Det hjälper oss till ständiga förbättringar för minskad miljöpåverkan. Under året har vi bytt ut en dieselbil till elhybrid för minskade utsläpp från våra fordon. Vi har även initierat och ingått ett nytt samarbete med Stenungsunds Biodlareförening för att gynna naturens mångfald.

Vårt sociala engagemang har gått både till lokala föreningar och rikstäckande organisationer. Vi har bidragit till att möjliggöra fler aktiviteter för barn, stöd till skolmaterial och utbildning till barn och ungdomar i kommunen samt stöd till utsatta familjer.

Nu ser vi fram emot ett händelserikt 2019!

Inläggsarkivet