Stenungsunds Energi önskar God Jul & Gott Nytt År!

dec 23, 2022 | Övrigt

Först passar vi på och tacka för året som gått. Tack till er alla fina samarbetspartners och kunder som med hjälp av fjärrvärmen skapar ett livskraftigt Stenungsund!

Intresset för fjärrvärme i Stenungsund är mycket stort och det gläder oss att vi får ansluta fler till vårt fjärrvärmenät. Vi ansluter allt från mindre villor till stora lägenhetshus, skolor, idrottshallar och företagslokaler. Många av våra kunder väljer att teckna serviceavtal – då ser vi över er fjärrvärmecentral och hjälper er om något behöver repareras. Här finns mer info om våra servicetjänster.

Dessutom är fjärrvärme ett smart, enkelt och miljöanpassat sätt att värma upp fastigheter. Nästan all vår fjärrvärme produceras utav restvärme från ortens industrier. Det gör oss resurssnåla och det minskar utsläppen i närmiljön. Priset på fjärrvärme utvecklas i lägre takt än andra energialternativ och är idag mycket attraktivt här i Stenungsund.

Priset för fjärrvärme har legat på samma nivå i många år och har nu för första gången på 13 år höjts en aning. Vid årsskiftet inför vi en ny prismodell som gynnar energieffektiviseringar och är modern i sitt sätt att ta betalt för energi. Våra kunder är meddelade och det finns mer info att läsa om prismodellen och aktuella priser här på hemsidan.

Vi är stolta över vårt miljöarbete som genomsyrar hela verksamheten och vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Vi utvecklas ständigt, höjer ribban och anpassar verksamheten till nya krav, möjligheter och förändrat klimat.   

Vårt sociala engagemang går både till lokala föreningar och rikstäckande organisationer som stärker allas lika värde. Vi bidrar till att möjliggöra fler aktiviteter för barn, stöd till skolmaterial och utbildning till barn och ungdomar i kommunen samt stöttar organisationer och föreningar som höjer tryggheten i samhället.

Nu runt jul och nyår har vi något mindre bemanning men det går alltid att få tag i oss. Ring 0303-73 10 00, maila info@stenungsundsenergi.se eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan om du har frågor eller vill ha hjälp med din fjärrvärmeanläggning.

Nu passar vi på att njuta av fin vintertid. Det finns fantastisk natur i vår närmiljö, fina promenadstråk och obegränsade möjligheter till utomhusaktiviteter. Ta tillvara på detta!

Sist men inte minst, önskar vi er alla en varm jul och ett gott nytt år!

Inläggsarkivet