Stenungsunds Energi önskar God Jul & Gott Nytt År!

dec 23, 2021 | Övrigt

Först vill vi passa på och tacka för året som gått, till er alla fina samarbetspartners och kunder som med hjälp av fjärrvärmen skapar ett livskraftigt Stenungsund!

Intresset för fjärrvärme i Stenungsund är stort och det gläder oss att kunna ansluta fler till vårt fjärrvärmenät – allt från mindre villor till stora lägenhetshus, skolor, idrottshallar och företagslokaler. Några villor har även installerat poolväxlare som värmer upp poolvattnet med hjälp av fjärrvärme, det vi kallar poolvärme. Har du pool eller funderar på att skaffa det finns det mer info om vår poolvärme här.

Dessutom är fjärrvärme ett smart, enkelt och miljöanpassat sätt att värma upp fastigheter. Nästan all vår fjärrvärme produceras utav restvärme från ortens industrier, det gör oss resurssnåla och det minskar utsläppen i närmiljön. Priset på fjärrvärme utvecklas i lägre takt än andra energialternativ och i Stenungsund har vi haft samma låga pris sedan 2010. Priset för fjärrvärme är landets tredje lägsta pris och priset kommer vara detsamma under 2022.

Under pandemin har vi minskat vår fysiska kontakt med kunder, entreprenörer och leverantörer. Vi saknar gemenskapen med er, men det har gjort att vi klarat oss bra från smitta så här långt. Under hösten har vi dock kunnat utföra de flesta av våra årliga kundbesök hos er som har serviceavtal – vilket har gjort stor nytta för driftsäkerheten och energieffektiviteten hos enskilda kunder. Vill du veta mer om vad som ingår i serviceavtalet hittar du mer information här.

Vi är stolta över vårt miljöarbete som genomsyrar hela verksamheten och vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Vi utvecklas ständigt, höjer ribban och anpassar verksamheten till nya krav, möjligheter och förändrat klimat.   

Vårt sociala engagemang har gått både till lokala föreningar och rikstäckande organisationer som stärker allas lika värde. Vi har bland annat bidragit till att möjliggöra fler aktiviteter för barn, stöd till skolmaterial och utbildning till barn och ungdomar i kommunen samt stöttat organisationer och föreningar som höjer tryggheten i samhället.

Nu runt jul och nyår har vi något mindre bemanning men det går alltid att få tag i oss. Ring 0303-73 10 00, maila info@stenungsundsenergi.se eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan om du har frågor eller vill ha hjälp med din fjärrvärmeanläggning.

Passa nu på att njuta av fin vintertid. Det finns fantastisk natur i vår närmiljö, fina promenadstråk och obegränsade möjligheter till utomhusaktiviteter – ta tillvara på detta!

Sist men inte minst, vill vi önska er alla en varm jul och ett gott nytt år!

Inläggsarkivet