Sommarhälsning från Stenungsunds Energi

jun 20, 2023 | Övrigt

Vi har haft en händelserik vår med många projekt i gång. På Hasselbacken uppgraderades det befintliga systemet med flera nya undercentraler för fjärrvärme och förberedelserna för de nya husen pågår. Samtidigt sker uppbyggnad av fjärrvärmenätet i Kyrkenorum för att efter sommaren kunna ansluta flertalet nya villor till fjärrvärme. Under våren har vi även utfört mycket underhållsarbeten för att fortsatt ha driftsäker fjärrvärme. Intresset för fjärrvärme är stort i Stenungsund – vår produkt är unik i sin förmåga att ta tillvara på resurser som kommer till nytta där de behövs.

Har du inte redan fjärrvärme som uppvärmningsform till din villa eller större fastighet i Stenungsund kan du fundera över om värmesystemet ska uppgraderas och om det finns möjlighet att ansluta till vårt fjärrvärmenät. Fjärrvärmepriserna är stabila över tid och du får trygg och klimatsmart värme. Här finns mer info!

Nu är det sköna sommartider och ni med fjärrvärme kan slappna av och njuta av sommaren. Vår värme produceras och vi har öppet som vanligt, dock något mindre bemanning, och det går alltid att få tag i oss om du har frågor. Ring 0303-73 10 00, maila info@stenungsundsenergi.se eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan om du har frågor eller få hjälp med din fjärrvärmeanläggning. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin så får du se mer av vår verksamhet.

Vi önskar er alla en fin sommar. Ta hand om er!

Inläggsarkivet