Skön sommar med leveranssäker fjärrvärme

jul 4, 2019 | Övrigt

Nu är äntligen sommaren här och många har lite längre ledighet. Även vi på Stenungsunds Energi har mindre bemanning under sommaren men det finns alltid driftpersonal på plats och någon på kontoret för att ge service. Om ni vill komma i kontakt med oss ring vår växel 0303-73 10 00 eller maila oss på info@stenungsundsenergi.se så hjälper vi er så fort vi kan. Kom ihåg att ni alltid kan logga in på Mina sidor för att se er förbrukning och aktuella fakturor.

Att värma huset med fjärrvärme är tryggt och enkelt. Vi levererar värme dag som natt, år efter år, och i Stenungsund kan vi vara extra stolta över att vi tar tillvara på restvärmen från industrierna. Stolta över att bidra till en bättre miljö. Ju fler som använder fjärrvärme desto mer värme kommer till nytta – det är smart resursutnyttjande!

Vi vill passa på att önska er en riktigt skön sommar. Ta vara på allt fint som finns runtomkring er! Vår fina natur med närheten till havet och vårt rika djurliv eller just det som fyller dig med energi. Njut!

Inläggsarkivet