Öppet hus och tävling på Hållbarhetsveckan

sep 5, 2023 | Nyheter

Vi är med på Hållbarhetsveckan i Stenungsund som arrangeras under vecka 38 med öppet hus och tävling om en cykel! Stenungsunds kommun är huvudarrangör för Hållbarhetsveckan, som är en evenemangsvecka med aktiviteter kring social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet i kommunen. Kommunen, lokala företag och föreningar fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet för att inspirera och tipsa invånare, besökare och företagare till att bli mer hållbara. Mer info på kommunens hemsida.

Öppet hus

Vi bjuder in till öppet hus hos oss på Hantverkaregatan 32 i Stenungsund.
Onsdag 20 september kl 14 – 19.

Vad är egentligen fjärrvärme? Varför är fjärrvärme hållbart? Välkommen att se vår verksamhet och lär dig mer om hållbar fjärrvärme, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi finns på plats under eftermiddagen och kvällen och det är ingen föranmälan utan bara att besöka oss.

På plats finns även Energi- & klimatrådgivare Petter Bergman för att svara på frågor som kan uppstå när vi diskuterar det intressanta ämnet energi.

Tävling – Vinn en cykel

Dessutom har vi en grym tävling som pågår hela veckan i våra sociala medier. Gör hållbara val med Stenungsunds Energi och få chans att vinna en cykel.

Tävlingen går ut på att du gör en hållbar handling som du delar med dig av på Facebook och/eller Instagram och sprider det så fler inspireras att göra hållbara handlingar. Alla som deltar är med i utlottningen av en cykel!

Exempel på hållbara handlingar är:

  • Gör något bra för biologisk mångfald såsom sätt upp insektshotell, fågelholk eller bikupa
  • Välj ekologiskt i affären, handla av lokal producent eller odla egna grönsaker
  • Handla på loppis, lämna grejer till återvinning eller panta burkar
  • Promenera eller ta cykeln istället för bilen
  • Anslut din villa till fjärrvärme

Håll utkik på vår Facebooksida ”Stenungsunds Energi” eller vår Instagram ”stenungsundsenergi” efter vår tävling!

Har du frågor får du gärna höra av dig till oss. Fyll i ett kontaktformulär här på hemsidan, skicka e-post till info@stenungsundsenergi.se eller ring oss på 0303-73 10 00 under våra öppettider vardagar kl. 7 – 16.

Inläggsarkivet