Mina sidor – för våra fjärrvärmekunder

aug 22, 2023 | Övrigt

Ni vet väl om att Mina sidor finns för er? Ni loggar enkelt in via vår hemsida och får tillgång till era privata uppgifter om ert fjärrvärmeabonnemang hos oss. Ta en kik här.

Mina sidor är fylld med statistik om er förbrukning. Det har skett en hel del förändringar, framför allt utökad information och förbättringar för er kunder. Nytt är att vi numera kan visa yttertemperaturer ihop med förbrukningen. Temperaturinformationen hämtas direkt från SMHI och det ger en tydligare bild av varför förbrukningen ser ut som den gör. Statistiken visas för de tre senaste åren och går att dela upp månadsvis och dygnsvis. Vill du, så kan du exportera datan vidare till ett kalkylblad. Snart kommer även jämförelsestatistik mot liknande kunder.

Mina sidor hittar du dina fakturor som du kan se långt tillbaka samt om det finns någon obetald faktura kvar. Du kan även se information om aktuella priser för ditt eller dina avtal.

Passa gärna på att se över dina kontaktuppgifter som vi har till dig så att de är aktuella, vilket underlättar om vi behöver komma i kontakt med dig. Lägg gärna in din e-postadress, om du inte redan gjort det, så kan vi skicka information den vägen i stället för brev – så sparar vi på naturens resurser och effektiviserar våra informationsutskick.

Är det någon information du saknar eller har en fråga till oss får du alltid kontakta oss! På Mina sidor och hemsidan finns kontaktformulär, skicka e-post till info@stenungsundsenergi.se eller ring oss på 0303-73 10 00 under våra öppettider vardagar kl. 7 – 16.

Inläggsarkivet