Info till fjärrvärmekunder med serviceavtal

sep 17, 2020 | Övrigt

Med anledning av Covid-19

Vi har tidigare gått ut med information till våra fjärrvärmekunder med serviceavtal att den årliga funktionskontrollen har skjutits upp för att eventuellt utföras under hösten. Nu ser vi att Folkhälsomyndigheten fortsatt rekommenderar att hålla avstånd och vidta försiktighet vid kontakt med andra människor. Stenungsunds Energi är en samhällsviktig verksamhet och många av våra kunder ingår i riskgrupper. Vi har med anledning av rådande situation valt att ändra på upplägget av årets funktionskontroll av arbetsmiljöskäl för våra anställda samt för att minska risken för smittspridning i samhället. Ingen bokad tid kommer att skickas ut till er.

Vi utför funktionskontroll och service, enligt kraven nedan, om ni önskar.

  • Du som känner dig frisk har möjlighet att boka individuell tid för funktionskontroll.
  • Har du frågor om din fjärrvärmeanläggning eller upplever att den behöver service för att något är fel går det också bra att höra av dig.

Viktigt vid alla kundbesök är att vår tekniker får möjlighet att arbeta ensam.

  • Om du är på plats för att öppna ber vi dig att vara i en annan del av fastigheten eller utomhus.
  • Om du får symtom efter att du bokat tiden vänligen avboka omgående.

För att boka tid ring 0303-73 86 79. Telefontid måndag – torsdag kl. 07:00 – 15:30 och fredag kl. 07:30 – 14:00.  På detta sätt försöker vi ta vårt ansvar för att hantera Covid-19 och samtidigt uppfylla åtagandena i avtalet gentemot dig som kund.

Vill du teckna serviceavtal eller vill veta mer om vad det innebär – kika här!

Kontakta oss gärna om du har någon fråga – ring 0303-73 10 00, maila info@stenungsundsenergi.se eller skicka ett meddelande via hemsidan.

Inläggsarkivet