Senaste nytt

Här samlar vi alla våra nyheter, stora som små, från aktuella projekt i vårt fjärrvärmenät som påverkar oss lokalt till nyheter inom fjärrvärmebranschen i stort. Välkomna att ta en titt!

Ansluta till fjärrvärme

Är du intresserad av att ansluta din fastighet till fjärrvärme? Läs mer om våra priser samt hur det går till att ansluta. Det är värt att jämföra fjärrvärmen i Stenungsund!

Driftinformation

Håll dig uppdaterad om driftläget genom att följa vår driftinformation på nyhetssidan. Vid störningar i fjärrvärmeleveransen uppdateras sidan med aktuell information.

Flyttanmälan

Ska du flytta eller har du sålt din fastighet? Då vill vi att du kontaktar oss för att göra en flyttanmälan samt ägarbyte. Här finner du kontaktuppgifter och även blankett som du kan skicka till oss.

Om oss

Lokalt producerad fjärrvärme som tar tillvara energin och skapar ett hållbart samhälle!

Stenungsunds Energi & Miljö AB är ett kommunalt bolag som levererar fjärrvärme till stora delar av Stenungsunds tätort och till skolor och idrottsplatser i Stora Höga. I Stenungsund har utbyggnaden av fjärrvärmenätet skett från tidigt 80-tal och de flesta hyresfastigheter, skolor och kommunala fastigheter samt en stor del av villorna i tätorten har valt fjärrvärme för att få enkel, driftsäker och prisvärd värme.

Varför fjärrvärme?

Fjärrvärme är ett smart, enkelt och miljöanpassat sätt att värma upp din fastighet.
Idén bakom fjärrvärme är enkel. Genom att använda billiga, lokalt tillgängliga resurser kan lokala värmebehov tillgodoses på ett effektivt och miljömässigt sätt. Fjärrvärmen är en infrastruktur som binder samman energikällor som finns i regionen eller staden, med dem som behöver värmen.

Se filmen om fjärrvärme – Ta vara på energin